Izlaganje na konferencijama

Do sada sam imao privilegiju da govorim na pet konferencija na kojima sam upoznao puno kreativnih ljudi, stekao priličan broj ponuda za saradnju i pre svega uživao u druženju sa drugim predavačima i posetiocima.

Trudim se da predavanja budu obogaćena praktičnim primerima, savetima iz prve ruke i da drže pažnju onih koje interesuje tematika. Držao sam obuke zaposlenim u marketing agencijama kao i na događajima od više stotina posetilaca. Nadam se da je ova stranica "work in progress" i da ću imati prilike da je redovno ažuriram.

Ako mislite da mogu biti od pomoći na vašoj konfereciji slobodno mi pišite.

Slede prezentacije sa nekoliko pretodnih konferencija.

IT Open 2014

Jedina prava internet marketing, SEO i affiliate konferencija u Srbiji. Zaista sam uživao. Kragujevac odličan domaćin, publika aktivna, apsolutni win.

Sajt konferencije: IT Open

Pričao sam o važnosti linkova u Guglovom univerzumu, o tome kako dobiti i graditi linkove. Predstavio sam preko deset link building tehnika, ali i obratio pažnju na Pingvin algoritam koji ima cilj da identifikuje veštačke link profile sajtova. Puno pitanja i odličan feedback publike.

E-trgovina 2014

Ovo je bila druga godina za redom da sam pozvan da nastupim na Paliću. Priliku sam iskoristio da pričam o tehničkim postavkama SEO i PPC kampanja u onlajn trgovini.

Sajt konferencije: E-trgovina

PPC za e-commerce sajtove | E-trgovina 2014

PPC je super alat da brzo dođete do saobraćaja, ostvarite konkurentsku prednost, sakupite vredne podatke i lako se prilagodite tržištu. Ali, šta je potrebno da zaista ostvarite žestok profit?

SEO za e-commerce sajtove - E-trgovina 2014

Online prodavnice su uglavnom imaju jako glomazan CMS softver, dosadan, dupliran sadržaj koji ne daje nikakvu vrednost korisniku. Dodatni problem su Panda i Pingvin ažuriranja Google algoritma. Na predavanju sam pričao kako napraviti "SEO-friendly" onlajn prodavnicu.

WebDan 2014

Borska blogerska scena je jedna od jačih u zemlji i nije čudo da mogu da dovedu dosta jak line-up na WebDan. Bila mi je čast da sam uopšte i pozvan. Dva dana odlične zabave.

Sajt konferencije: WebDan

Šta sve Internet marketing stručnjaci ne žele da znate?

Moje predavanje je imalo za cilj da razbije mitove koje kruže oko SEO optimizacije i konvertovanju posetioca u kupce i klijente. Takođe, pričao sam o tome kako naći vredne podatke u web analitici i zašto je blog jedno od jačih oružja za ubijanje konkurencije.

Nastaviće se...