О аутору

Nenad Pantelic

Здраво, зовем се Ненад Пантелић, из Београда сам и Интернет маркетингом се бавим већ десет година.

Специјализовао сам се за СЕО, линк буилдинг, ППЦ, маркетинг на друштвеним мрежама, локални СЕО, онлајн репутацију, ретаргетинг и оптимизацију конверзија.

Доста је незахвално баратити свим оним страним фразама тако да је можда најбоље рећи да помажем фирмама да прикажу своје производе и услуге на Интернету већем броју људи у оном тренутку када они траже баш те производе или услуге. Евентуално да кажем да омогућујем купцима да нађу понуду баш мојих клијената

Константно учење

Искрен да будем имам осећај као да је прошло много више од ових десет година. А све је почело када сам из чисте радозналости покушао да помогнем пријатељу да повећа резервације свог преноћишта на периферији града. Тачно се сећам тренутка када сам му јавио да смо на “смештај у Београду” дошли на прву страну Гугла. Оно што он није знао је да ја не могу да станем само на томе. Два месеца касније дошао сам на место број три! Најлепше од свега је чињеница да су посетиоци сајта почели да резервишу смештај. Никола је видео корист интернет маркетинга за свој смештај.

Давање вредности

Данас унапређујем онлине присуство компанијама из Енглеске, Аустралије, Шпаније, Америке и домаћег окружења. Најлепше од свега је то што и даље имам клиначку радозналост кад год приђем неком новом послу. Разматрам, истражујем, анализирам шта се може поправити, како победити конкуренцију, каква је циљна група и како им прићи. Признајем, искуство ме је научило да није све у позицијама, рангирању и осталим техничким детаљима. СЕО, ППЦ и веб аналитику посматрам само као алате. Они нису коначан циљ. Циљ је остварити профит, побољшати пословање.

Портфолио

Некретнине (издавање, продаја, апартмани), ваздухопловство, мобилне апликације, саас стартапи, осигуравајуће куће, приватне образовне установе, туризам (летовања и зимски туристички центри), хотелски комплекси, ланци ресторана, аутомобилизам, онлине ТВ, грађевински сектор, садржај за одрасле, пројектовање, кућни љубимци, пластична хирургија, стоматологија, спортска медицина, луксузна роба, издавање пословног простора, спортски клубови, достава хране, пољопривреда...

Ако разматрате сарадњу врло радо ћу вам приказати активности и резултате које сам постигао за претходне клијенте.

Излагање на конференцијама

Кад год сам у прилици радо посећујем конференције као посетилац и као предавач. До сад сам имао двадесетичетири излагања на двадесет конференција на којима сам причао о својим искуствима у оптимизацији за претраживаче, ППЦ кампањама, е-трговини, маркетингу на друштвеним мрежама и генерално о онлајн промоцији.

Хвала на посети и читању.

Latinica