O autoru

Ћирилица

Nenad Pantelic

Zdravo, zovem se Nenad Pantelić, iz Beograda sam i Internet marketingom se bavim već devet godina.

Specijalizovao sam se za SEO, link building, PPC (search & display), local SEO, online reputation management, retargeting i conversion rate optimization.

Dosta je nezahvalno baratiti svim onim stranim frazama tako da je možda najbolje reći da pomažem firmama da prikažu svoje proizvode i usluge na Internetu većem broju ljudi u onom trenutku kada oni traže baš te proizvode ili usluge. Eventualno da kažem da omogućujem kupcima da nađu ponudu baš mojih klijenata.

Learning all the time

Iskren da budem imam osećaj kao da je prošlo mnogo više od ovih devet godina. A sve je počelo kada sam iz čiste radoznalosti pokušao da pomognem prijatelju da poveća rezervacije svog prenoćišta na periferiji grada. Tačno se sećam trenutka kada sam mu javio da smo na “smeštaj u Beogradu” došli na prvu stranu Gugla. Ono što on nije znao je da ja ne mogu da stanem samo na tome. Dva meseca kasnije došao sam na mesto broj tri! Najlepše od svega je činjenica da su posetioci sajta počeli da rezervišu smeštaj. Nikola je video korist internet marketinga za svoj smeštaj.

Davanje vrednosti

Danas unapređujem online prisustvo kompanijama iz Engleske, Australije, Španije, Amerike i domaćeg okruženja. Najlepše od svega je to što i dalje imam klinačku radoznalost kad god priđem nekom novom poslu. Razmatram, istražujem, analiziram šta se može popraviti, kako pobediti konkurenciju, gde se sve nalazi "low-hanging fruit", kakva je ciljna grupa i kako im prići. Priznajem, iskustvo me je naučilo da nije sve u pozicijama, rangiranju i ostalim tehničkim detaljima. SEO, PPC i web analitiku posmatram samo kao alate. Oni nisu konačan cilj. Cilj je ostvariti profit, poboljšati poslovanje.

Portfolio

Nekretnine (izdavanje, prodaja, apartmani), vazduhoplovstvo, mobilne aplikacije, saas startapi, osiguravajuće kuće, privatne obrazovne ustanove, turizam (letovanja i zimski turistički centri), hotelski kompleksi, lanci restorana, automobilizam, online TV, građevinski sektor, sadržaj za odrasle, projektovanje, kućni ljubimci, plastična hirurgija, stomatologija, sportska medicina, luksuzna roba, cloud document sharing, izdavanje poslovnog prostora, sportski klubovi, dostava hrane, poljoprivreda...

Ako razmatrate saradnju vrlo rado ću vam prikazati aktivnosti i rezultate koje sam postigao za prethodne klijente.

Ukoliko želite da sarađujemo posetite sledeću stranicu.

Izlaganje na konferencijama

Kad god sam u prilici rado posećujem konferencije kao posetilac i kao predavač. Do sad sam imao deset izlaganja na osam konferencija na kojima sam pričao o svojim iskustvima u optimizaciji za pretraživače, PPC kampanjama, e-trgovini, marketingu na društvenim mrežama i generalno o onlajn promociji.

Povežimo se na društvenim mrežama: Fejsbuk, Tviter, Linkedin

Hvala na poseti i čitanju.