Uslovi korišćenja

Primena i rezultati tehnika opisanih na blogu

Većinu tehnika sam lično testirao u izolovanim uslovima i na takav način da mogu da potvrdim ili opovrgnem performanse određene tehnike. Ukoliko neku tehniku nisam lično isprobao, to će biti napisano u tekstu. Učinak određene tehnike je rezultat specifičnih uslova i ne mogu garantovati da i vi možete imati iste rezultate. Ne snosim odgovornst za rezultate koje vi možete imati korišćenjem jedne ili više tehnika opisanih na blogu.

Da bi pokazali efektnost neke tehnike morate da obezbedite kontrolisane uslove. Na primer: potpuno neuspešno testirate uticaj ključne reči u Meta Title tagu ako za vreme eksperimenta radite jak link building.

Podrška i pomoć u korišćenju alata i tehnika

Ne pružam podršku za korišćenje alata ili tehnika opisanih na ovom blogu. Naravno, nije problem da vam pomognem ako imate neko pitanje, mada ću vam najčešće poslati link sa zvanične podrške određenog servisa. Dokumentacija koji servisi nude je prilično obimna tako da prvo pokušajte da odgovor dobijete na sledećim adresama.

Google Webmaster Support
Google AdWords Support
Facebook Help

Preuzimanje tekstova i korišćenje sadržaja bloga

Sadržaj bloga nenadpantelic.com je vlasništvo autora koji je lično odgovoran za iznesene stavove.

Možete preuzeti deo članka ili ceo članak i objaviti na svom sajtu samo ukoliko navedete izvor u obliku hiperlinka. Ukoliko sadržaj objavljujete u štampanim medijima navedite izvor u obliku "Preuzeto sa sajta nenadpantelic.com".

Nije dozvoljeno objaviti deo članka ili ceo članak i prikazati ga kao svoj.

Posledice neovlašćenog preuzmanja sadržaja ovog bloga:

Pročitajte detalje Creative Commons licence koja važi za ovaj blog.

Problematika preuzimanja tekstova je stvar kulture i profesionalnosti. Ako uzmate nešto odavde, nemojte tvrditi da ste to sami napisali nego obavestite svoje čitaoce odakle ste preuzeli materijal. Fair enough.

Komentari

Blog nema mogućnost ostavljanja komentara. Na kraju svakog članka se nalaze linkovi ka objavama na Fejsbuku ili Tviteru gde možete diskutovati i komentarisati.

Plaćene objave trećih lica, oglašavanje, sponzorisani tekstovi

Na blogu ne prihvatam nikakav vid oglašavanja niti objavljivanja plaćenih tekstova napisanih od strane trećih lica. Ukoliko vidite baner ili tekst koji u pozitivnom, neutralnom ili negativnom kontekstu piše o određenim proizvodima, servisima uslugama i kompanijama budite sigurni da za to nisam primio nikakvu nadoknadu, već je sadržaj nastao po slobodnoj volji.