Nažalost trenutno nisam slobodan da prihvatim nove polaznike kurseva.

Marketing kursevi i obuke

Čitanje Power Point slajdova nije prenošenje znanja. Tu mnogi instruktori greše. Satima vam prepričavaju dosadne definicije i izlizane žargone koji vladaju u internet marketingu. Not cool 🤮

Možda ćete imati strpljenja da slušate takvog instruktora nekih pola sata, ali nakon toga ćete izgubiti svaku volju. I nećete puno naučiti.

Ne može baš svako da vas nauči nečemu korisnim, jel tako?

Ja nemam nameru da vam čitam Power Point slajdove, slobodno idite na drugo mesto za to. Ali zato želim da vas naučim da na pravi način radite SEO ili PPC.

Kako ćete naučiti SEO ili PPC?

Uz pomoć pažljivo dizajniranog sistema za obuku.

Praktični zadaci, demo sajtovi, eksperimenti na Guglu, hackovi, prečice, real-time testovi. Grešićete, pronalaziti stvari koje rade ili ne rade.

Hodaćete po ivici između white & grey hat metoda. Trošićete budžet za oglašavanje, kombinovati skripte i ručni rad. Na kraju ćete imati i znanje i iskustvo. Baš onako kako treba.

Ništa sami, već korak po korak sa mnom.

Zašto imam ovakav pristup?

Zato što instruktor ne treba samo da prenosi znanje već da bude onaj koji pomaže polazniku da napravi najbitniji korak, a to je praktična primena svega što je naučeno.

I onda da pomogne polazniku u nalaženju i ispravljanju grešaka.

E to je baš ono što dobijate kod mene.

Evo i danas na stotine ljudi gleda YouTube tutorijale, plaća Udemy kurseve i na kraju ne mrdne prstom da nešto od toga zaista primeni u praksi.

Strah, manjak vremena, nesigurnost... razloga ima hiljadu.

Sa mnom preskačete tu prepreku. Za svaku oblast sam pripremio zadatke, eksperimente i primere koji na pravi način demonstrijaju kako se nešto radi.

Program i kursevi

Pogledajte ispod koje sve kurseve i obuke nudim. Određeni kursevi su u izradi i za njih prijava trenutno nije moguća.


Svaki kurs detaljno pokriva baš ono što vam treba u realnom radu kako za sebe tako i za klijente.

Marketing kursevi i obuke

Nažalost trenutno nisam slobodan da prihvatim nove polaznike kurseva.

Kako izgledaju kursevi?

Kursevi se održavaju dva puta nedeljno u popodnevnim časovima u Beogradu. Časovi su interaktivni sa puno primera. Koriste se besplatni alati ili besplatne verzije alata tako da polaznici nemaju dodatne troškove.

Trajanje kursa je četiri nedelje ili ukupno 24 časova. Svaki termin ima tri časa.

Za pohađanje kurseva nije potrebno posedovanje sopstvenog sajta. Svaki polaznik će napraviti jedan tokom trajanja kursa. Takođe će postaviti stranice tog istog sajta na vrh Gugl rezultata ili će napraviti plaćene oglasnu kampanje koja će dovoditi posetioce na sajt.

Svi polaznici dobijaju pristup zatvorenoj Slack grupi u kojoj se mogu konsultovati sa mnom i razmenjivati iskustva sa drugim polaznicima.

Na kraju obuke nema dodele sertifikata, zahvalnica, medalja za učešće i sličnih gluposti. Dobija se samo znanje i praksa.

Niste iz Beograda i ne možete lično da dolazite na obuku?

Za sve vas uskoro stižu video kursevi. Svi materijali koji se obrađuju na predavanjima se trenutno prenose u video format. Pravi se poseban plan obuke koji ima za cilj da online polaznicima omogući iste mogućnosti za praktičan rad, eksperimentisanje i testiranje kao što to imaju polaznici koji dolaze na obuke.

Očekivani plan za puštanje online platforme je jesen 2021. godine.


Hvala vam na interesovanju za mojim kursevima.