Trenutno nisam slobodan da prihvatim nove klijente za pružanje usluga optimizacije za pretraživače i PPC oglašavanja.

Pozivam vas da pročitate sledeće odgovore na najčešća pitanja i da me kontaktirate ukoliko želite da sarađujemo.

SEO & PPC usluge

Nudim vam samo usluge u oblasti onlajn marketinga. Iako mnoge agencije i konsultanti imaju u ponudi izradu sajtova, dizajn i druge poslove, ja svoje vreme trošim na unapređenje kvaliteta usluga digitalnog marketinga, a ne na širenje ponude u nedogled. Ovo mi omogućava da vam ponudim mnogo bolji kvalitet nego što je u stanju bilo koja domaća SEO ili PPC kompanija.

Ako vam treba izrada sajta, brendiranje, izrada mobilne aplikacije, pisanje sadržaja... uvek mogu da vam preporučim kvalitetne stručnjake koji mogu da ispune te vaše poslovne zahteve.

Imam devetogodišnje iskustvo u optimizaciji za pretraživače. Imam sedmogodišnje iskustvo u PPC oglašavanju. Sve to vreme sam iskoristio da unapredim veštine analize tržišta, optimizacije konverzija i povraćaja uloženih investicija.

Preporuka

Vi verovatno ovo čitate jer vam je neko preporučio da posetite moj sajt ili da me angažujete. To je slučaj u 95% upita koje dobijam. Ako bi se kvalitet mojih usluga pogoršao, ja bi ubzo ostao bez posla jer me niko ne bi preporučio. Dakle, pravilo broj jedan je briga da su moji klijenti zadovoljni SEO/PPC uslugama koje im isporučujem. Želim da me i vi sutra preporučite.

Direktan kontakt i stalna dostupnost

Posvećen sam apsolutnoj transparentnosti prema svim svojim klijentima i uvek sam dostupan da primim vaš poziv, da odgovorim na email ili poruku na društvenim mrežama. U prošlosti sam grešio, ali sam naučio da je direktna i jasna komunikacija najbolji način da se stigne do cilja koji smo zajedno postavili. I ja ne volim kada mi se ljudi ne javljaju na telefon ili ne odgovaraju na mejlove.

U roku od par minuta sam spreman da odgovorim na bilo koje vaše pitanje svakog dana u godini, bez izuzetka (osim dok spavam).

Mi nismo saradnici, mi smo partneri

Kada prihvatim da radim za vas, onda na vaš biznis gledam kao na spostveni, kao da je moj. Kada saradnja počne prvo se potrudim da naučim što je više moguće o vašem poslu, o tržištu, konkurenciji, vašoj ponudi usluga ili proizvoda. Onda izrađujem marketing strategiju koja je prilagođena vama. Imam iskustva i znam da SEO, PPC i analitika nisu krajnji cilj. To su samo alati. Konačni cilj je profit za vaš biznis.

Ograničenost u broju klijenata

Nemoguće je da kao konsultant kvalitetno vodim SEO ili PPC za veliki broj klijenata. Zato je broj klijenata koje mogu da prihvatim ograničen. Ako na sajtu piše da ne prihvatam nove klijente onda verovatno neću moći da vam izađem u susret. Ali to ne znači da ne treba da me kontaktirate. Slobodno mi pišite.

Želite da me angažujete?

Trenutno nisam slobodan da prihvatim nove klijente za pružanje usluga optimizacije za pretraživače i PPC oglašavanja.

Portfolio

Nekretnine (izdavanje, prodaja, apartmani), vazduhoplovstvo, mobilne aplikacije, saas startapi, osiguravajuće kuće, akvizicija korisnika, privatne obrazovne ustanove, turizam (letovanja i zimski turistički centri), hotelski kompleksi, lanci restorana, automobilizam, online TV, građevinski sektor, sadržaj za odrasle, projektovanje, kućni ljubimci, plastična hirurgija, stomatologija, sportska medicina, luksuzna roba, cloud document sharing, izdavanje poslovnog prostora, sportski klubovi, dostava hrane, poljoprivreda, bežične mreže i telekomunikacije, software development...

Kako izgleda saradnja?

Svaki klijent zahteva poseban pristup i teško je predstaviti sve korake. Zbog toga sledeća lista prikazuje opšte faze u procesu SEO konsaltinga ili vođenja PPC kampanja.

Iskustvo, samopouzdanje i garancija rezultata

Iskustvo mi govori sledeće: Iako sada ne znam čime se vi bavite, sigurno znam da na vašem tržištu, u Srbiji, ne postoji puno firmi koje se na vrhunski način bave promocijom na internetu. Ako se samo malo angažujete vi ste na vrhu u Srbiji. Ako radite sa inostranstvom onda postoji dosta prostora da uzmete solidan procenat tržišta.

Takođe, nema nepoznanica. U onlajn marketingu sve je merljivo. Nemoguće je da izgubite novac. Loše poteze uočim na vreme, a dobre jače i jače eksploatišem.

Posedujem Google sertifikate za Google Analytics, Google PPC Search oglašavanje i za unapređenje performansi mobilnih sajtova. Ukoliko želite, vrlo rado ću vam prikazati sertifikate i reference sadašnjih i prethodnih klijenata.


Želite da me angažujete? Kliknite ovde →

Hvala vam na interesovanju za mojim uslugama.