[VIDEO] Gostovanje u "Pojačalo" podkastu

Početkom septembra bio sam u famoznom studiju u Ustaničkoj gde sam bio gost Pojačalo podkasta. Sa Ivanom sam više od sat vremena razgovarao o poslu, životu, onlajn prisustvu, SEO + PPC marketingu i drugim temama. Zaista zabavan razgovor.

YouTube video možete pogledati ovde:Ako više volite audio format onda epizodu možete pronaći na Apple Podcasts, Stitcher, Spotify i drugim podkast platformama.

Veliko hvala Ivanu na pozivu i što je bio tako ljubazan domaćin. Transkript epizode možete pronaći na sajtu Pojačala.

Nadam se da ćete uživati!

Šta je Pojačalo podkast?

Pojačalo je nedeljni podkast koji ima za cilj da pomogne preduzetnicima u njihovoj svakodnevnoj borbi za boljim poslovanjem, tržištem i poslovnim rezultatima. Gosti su drugi preduzetnici koji svojim iskustvom i primerima pokušavaju da motivišu slušaoce i da im daju podstrek da ne odustaju.

Gledajte (i slušajte) "Pojačalo" nedeljom od 20:00.

Hvala za share:

Nenad Pantelić

Nenad je stručnjak za SEO, PPC i web analitiku. Od 2009. godine kroz ruke mu je prošlo na stotine sajtova kojima je pomogao da dođu do pozicija, poseta, konverzija i profita. Piše za Netokraciju i RNIDS. Do sada je izlagao na preko dvadeset konferencija na teme digitalnog marketinga. Trenutno vodi projekat Strap Hunter. Vlasnik je kompanije Blueberry Digital.