[VIDEO] Gostovanje u podkastu "Stepenicama uspeha"

Ovo mi je stvarno big deal jer lično pratim podkast "Stepenicama uspeha". Čudan je osećaj kada kao posmatrač pređeš u ulogu gosta i izlažeš. Srećom Marko je odličan domaćin i pomogao mi je da priča ode u pravom smeru.

A pričali smo o optimizaciji za pretraživače, remarketingu, konverzijama, strategiji nastupa, kao i o stvarima koje možda ne treba raditi u digitalu. Preko dva sata razgovora. Uživajte!

YouTube video možete pogledati ovde:Za slušanje ove epizode u audio formatu posetite kanal "Stepenicama uspeha" na Apple Podcasts, Stitcher i Spotify.

Hvala Marku i Aleksandru na pozivu, meni je vreme prošlo za tili čas.

Šta je podkast "Stepenicama uspeha"?

U pitnaju je projekat Aleksandra Sretkovića i Marka Pajića koji redovno snimaju inspirativne priče i savete uspešnih ljudi iz raznih oblasti. Svaka epizoda ima novu temu i pravog gosta koji može tu temu da pokrije iskustvom i zanimljivom pričom.

Osveženje na domaćoj podkast sceni jer svaka epizoda daje nove uglove gledanja na stvari, život, međuljudske odnose, karijeru, biznis...

Like, share, subscribe na "Stepenicama uspeha".

Hvala za share:

Nenad Pantelić

Nenad je stručnjak za SEO, PPC i web analitiku. Od 2009. godine kroz ruke mu je prošlo na stotine sajtova kojima je pomogao da dođu do pozicija, poseta, konverzija i profita. Piše za Netokraciju i RNIDS. Do sada je izlagao na preko dvadeset konferencija na teme digitalnog marketinga. Trenutno vodi projekat Strap Hunter. Vlasnik je kompanije Blueberry Digital.