[VIDEO] Gostovanje u emisiji "Tagovanje"

Kratak razgovor u pauzi između predavanja na DIDS 2017 konferenciji i pao je dogovor sa Ivanom da gostujem u "Tagovanju". Par nedelja potom nervozno ulazim u studio, bacam pogled na famozni sto od paleta, sat odbrojava vreme do početka živog emitovanja. Kratki dogovori i ćaskanje pre uključenja u Facebook Live i... krećemo.

Vreme je baš prošlo brzo. Uživao sam u razgovoru sa Ivanom, a o čemu smo sve pričali pogledajte na snimku ispod.

Hvala Ivanu na pozivu i veliki naklon na hrabrosti da pionirski krene i istraje sa jednom ovakvom FB emisijom.

Šta je "Tagovanje"?

Prva domaća Live Stream emisija posvećena digitalnom marketingu. Razgovori na temu kreiranja sadržaja, društvenih mreža, video producije, email marketinga, prava u IT-u, oglašavanja... Direktna interakcija sa gledaocima, odgovori na pitanja i još mnogo interesantih stvari. Emisiju vodi Ivan Bildi, a gosti su ljudi koji imaju šta da kažu na sve te teme. I ja :)

Ivan Bildi je preduzetnik po ubeđenju, predavač, obožava marketing i online. Vlasnik je internet marketing agencije "Likes & Cookies". Poslednje četiri godine drži obuke iz internet marketinga malim i srednjim biznisima u Srbiji.

Gledajte "Tagovanje" četvrtkom od 20:00.

Hvala za share:

Nenad Pantelić

Nenad je stručnjak za SEO, PPC i web analitiku. Od 2009. godine kroz ruke mu je prošlo na stotine sajtova kojima je pomogao da dođu do pozicija, poseta, konverzija i profita. Piše za Netokraciju i RNIDS. Do sada je izlagao na preko dvadeset konferencija na teme digitalnog marketinga. Trenutno vodi projekat Strap Hunter. Vlasnik je kompanije Blueberry Digital.